Om Syddjurs Karateskole

Syddjurs Karateskole er en lille, familieorienteret karateklub, der ligger i Hornslet, tæt på letbanen og busforbindelser til de omkringliggende byer. Vi er ca. 65 medlemmer i alderen 7 til 62 år, der alle har det til fælles, at vi synes karate er ret fedt!

Vi holder til i vores egen dojo på Tingvej 41A. I efteråret 2019 overtog vi de nuværende lokaler, som indtil da havde været scooterværksted – og før det butiksdepot. I fællesskab har vi lagt gulv, opsat skillevægge, installeret brusekabiner og varmepumper, malet og indrettet, så vi nu råder over en rummelig træningssal, der kan deles i to. Desuden er der omklædningsrum til piger og drenge, toilet samt et mindre fællesrum, hvor forældre kan lave sig en kop kaffe eller te, mens børnene træner. Fællesrummet er indrettet med tekøkken, sofahjørne og fri wifi.

Vi er glade for klubbens fysiske rammer i dag, men vi er endnu mere optaget af at skabe et åbent og trygt fællesskab for alle. Vi tager træningen seriøst, men vægter også det sociale højt, bl.a. holder vi hvert år sommerfest, fastelavnstræning og juleafslutning, hvor vi træner med nissehuer på.