Gasshuku & Yudansha

Gasshuku er en helt særlig begivenhed, der foregår to gange om året i Nykøbing F. Det er en træningssamling, hvor karateka’er fra alle Goju-Ryu klubber i Danmark mødes og bliver undervist af nogle af de dygtigste IOGKF instruktører i verden. Der afholdes både et gasshuku for børn (af én dags varighed) og et gasshuku for voksne over to dage.

Ud over de danske gasshuku afholdes der hvert år et europæisk gasshuku et sted i Europa. Det europæiske gasshuku ledes af chefinstruktør Nakamura Sensei (8. dan), der sammen med en perlerække af Europas bedste Goju-Ryu instruktører underviser i kihon, kata, bunkai og meget mere.

Også det tyske IOGKF afholder hvert år i september gasshuku i Hamborg. Da det ligger i rimelig køreafstand, er deltagelse i det tyske gasshuku efterhånden blevet en fast tradition for mange af os i Syddjurs Karateskole – og en hyggelig weekend i Hamborg.

Yudansha er træning kun for sortbælter. Der afholdes Yudansha én gang om foråret og én gang om efteråret i Odense, hvor sortbælter fra alle de vestlige klubber i Danmark er inviteret.